Over ons

Laten we eerst maar eens beginnen met mijzelf voor te stellen. Nou ik ben Patricia Pieters - van IJzendoorn en ben mijn bedrijf begonnen met de aankoop van ja echt waar 20 microfiber boxershorts. Ik dacht laat ik eens kijken hoe snel ik dit verkoop, nou in nog geen 10 minuten was ik hier vanaf. Vanuit hier ben ik mezelf verder gaan specialiseren in de lingerie. Dit voor elkaar hebbende, was het voor mijn gevoel niet af en voor de klanten ook niet. Steeds meer kreeg ik de vraag waarom ik niet ook kleding verkocht, want alles op 1 adres met goed en eerlijk advies zou toch wel makkelijk zijn. Nu denk je eerlijk advies? Ja, soms helaas, maar in deze een positief dingetje is dat ik eerlijk in mijn advies ben staat het niett dan zeg ik dit ook, staat het wel zal ik dit ook zeggen. Ik verkoop een product waarover de klant twijfelt liever niet, als dat ik mijn klanten iets verkoop wat vervolgens in de kast beland en er niet meer uitkomt.

Inmiddel zijn we uitgebreidt naar de winkel die naar u komt. U maakt een afspraak en wij komen met een op u of uw gezin afgestemd assortiment naar u thuis, waar u op uw gemak en in een voor u vertrouwde omgeving kan voelen, ervaren en passen. Uiteraard voorzien van ons proffesionele adviezen. Niks geen party's (welke u uiteraard ook kan boeken als u dit gezelliger vindt), gewoon speciaal aandacht voor u alleen. Hierin zijn wij inmiddels in meerdere regio's van Nederland werkzaam en het blijft elke dag weer een feestje voor ons om op pad te gaan.

Naast dit alles hebben we ook nog de webwinkel die draaiende blijft want er zijn ook klanten die liever bestellen en anoniem blijven, deze proberen wij zoveel mogelijk digitaal raad en advies te geven. Ook zij hebben het recht op een goed passend product.