De Winkel die ook naar u komt!!

  • Geplaatst op
  • 0

De Winkel die ook naar u komt!!

Het staat er dan wel, maar wat is het eigenlijk? Dit is een veel gehoorde vraag. Eigenlijk is het heel simpel. U maakt een afspraak met ons via onze [email protected] en een van onze adviseurs komt bij u aan huis, alwaar u op uw gemak uw producten kan passen, voelen en ervaren. Hierbij mag u een deskundig advies verwachten. 

Onze planning neemt vooraf contact met u op voor uw maten en wij zorgen ervoor dat we ook altijd extra maten bij ons hebben, zodat u eigenlijk het optimale winkel gevoel ervaart alleen dan bij u thuis.

Het is geen party, nee wij komen echt puur voor u bij u thuis. Wilt u zelf vriendinnen uitnodigen dat vinden wij altijd gezellig en leuk, maar dat is bij ons juist geen vereiste om een afspraak te maken.  Om te voorkomen dat we helemaal voor niets komen rekenen wij echter wel met rekenmodule, welke wij zo klantvriendelijk mogelijk hebben berekend.

t/m 20 kilometer

aankoopbedrag min. €35,= of anders rekenen wij  €0,23 per kilometer

t/m 50 kilometer

aankoopbedrag min. €50,= of anders rekenen wij €0,23 per kilometer

vanaf 51 kilometer

aankoopbedrag min. €75,= of anders rekenen wij €0,23 per kilometer

 

Werkt u overdag, geen probleem dan komen wij in de avond naar u toe. We proberen wel altijd zo efficiënt mogelijk te plannen met andere afspraken, om toch duurzaam te kunnen blijven werken. Maar uw wensen staan wel altijd op de eerste plaats. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u, neem dan zeker contact met onze planning op zij kunnen u alles vertellen.

Zien wij u binnenkort ook bij u thuis??

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.